barbat cautat de politie retinut

Judiciariștii prahoveni au depistat un bărbat dat în urmărire de autorităţile judiciare din Belgia, fiind cercetat  pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, a anunțat IPJ Prahova.

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Biroul Urmăriri, cu sprijinul acordat de Şeful Postului de Poliţie Filipeştii de Târg, a fost depistat şi reţinut un bărbat din Mărginenii de Jos. Pe numele acestuia autorităţile judiciare din Belgia au emis un Mandat European de Arestare în vederea depistării, reţinerii şi extrădării, pentru comiterea de către acesta a unei tâlhării, precizează sursa citată.

Potrivit IPJ Prahova, urmăritul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti care a emis pe numele acestuia Ordonanţa de reţinere pe o perioadă de 24 ore, ulterior, fiind prezentat instanței de judecată, respectiv Curtea de Apel Ploiești, care a emis un mandat de arestare pe o perioadă de 13 zile, urmând a se dispune asupra extrădării către autorităţile judiciare din Belgia.