În urma unei sesizări, polițiștii locali au ajuns într-un loc de joacă de pe strada Gh. Grigore Cantacuzino din Ploiești, unde au găsit dormind doi copii de o lună, respectiv 3 ani. Minosrii au fost duși la un centru maternal destinat protecției și sprijinului mamei și copilului aflați în dificultate.

 

Comunicatul Poliției Locale Ploiești

În seara zilei de sâmbătă, 06.02.2016, în jurul orei 23.00, un echipaj al Poliției Locale Ploiești s-a deplasat pe strada Gh. Grigore Cantacuzino, ca urmare a unei sesizări înregistrate la dispeceratul instituției, prin care era semnalată prezența unor persoane fără adăpost în parcul de joacă pentru copii, în apropierea zonei Podul Înalt.La fața locului, polițiștii locali au depistat o familie cu doi copii minori, unul având vârsta de 3 ani, iar celălalt de o lună, care dormeau într-un foișor instalat în parcul de joacă.

În urma verificărilor întreprinse, au fost identificați numiții P. Marian, de 44 ani, cu domiciliul în Ploiești și Z. Melinda, de 37 ani, cu domiciliul în municipiul București, care au menționat că sunt în trecere prin oraș și intenționează să ajungă în localitatea prahoveană Valea Plopului, pentru a cere găzduire la adăpostul părintelui Nicolae Tănase. Asupra lor au fost găsite patru sacoșe cu haine și mâncare.

 

Polițiștii locali au condus și predat cele patru persoane lucrătorilor Centrului de Plasament din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sf. Andrei” din Ploiești, care dispune de un centru maternal destinat protecției și sprijinului mamei și copilului aflați în dificultate.