accident morti centura vest ploiesti

Accidentul s-a produs DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti, între Strejnic spre Buftea. Cinci persoane au decedat, iar alte 25 de persoane sunt rănite. Traficul în zonă este întrerupt, iar circulația a fost deviată.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române la această oră (7:15), în judeţul Prahova, traficul rutier este întrerupt pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autobuz şi o autobasculantă. Se pare că autocarul a lovit din spate autobasculanta, care circula cu viteză redusă. Centrul Infotrafic a anunțat că este blocat sensul de mers Bucuresti - Brasov. (Foto: ISU Prahova)

Potrivit IPJ Prahova, autobuzul implicat în accident efectua curse regulate pe ruta Mănești - Ploiești, iar la acea oră era plin de călători.

Ca urmare a accidentului a fost instituit codul rosu.

Citește și: Accident grav pe DN1 între un tir şi un autocar! Cinci persoane sunt decedate

Poliția a anunțat ca rută ocolitoare Centura de Est a municipiului Ploieşti.

Citește și: Detalii despre accidentul în care au murit cinci persoane! Cod roşu de intervenţie

La fața locului s-a intervenit cu 23 de ambulanțe, 15 de la SAJ Prahova și opt de la ISU Prahova, personalul fiind suplimentat. Două persoane sunt grav rănite, ca urmare a politraumatismelor suferite.

La Spitalul Judetean Ploiești a avut loc trierea persoanelor rănite. Doi răniți sunt în stare gravă, cu politraumatisme.

 

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, începând cu ora 10.10, în judeţul Prahova, traficul rutier a fost reluat pe sensul  de mers Bucureşti - Braşov, pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti, în zona Strejnic. Pe sensul de mers Braşov - Bucureşti circulaţia a fost reluată de la ora 9:15. Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autobuz şi o autobasculantă, circulaţia a fost întreruptă în zonă, în ambele sensuri.