Motivul incredibil pentru care muncitorii au spart asfaltul din intersecţia de la BCR

0
santier

santier

După luni întregi în care traficul rutier în intersecția Strada Văleni – Strada Gheorghe Doja a reprezentat un adevărat coșmar pentru șoferi din cauza lucrărilor de reabilitare a liniei de tramvai, calvarul revine. De câteva zile, echipele de muncitori s-au apucat de tăiat asfaltul proaspăt turnat pe bani europeni pentru că… trebuie să reabiliteze rețeaua de apă.

Pe cât de incredibil pare, pe atât de adevărat este! În zona centrală a Ploieștiului, mai exact la intersecția dintre strada Gheorghe Doja și Strada Văleni, au început lucrările de reabilitare  a rețelei de apă.  Pe o distanță de aproximativ 70 de metri, conducta de apă va fi schimbată. Asta după ce în zonă au fost schimbate liniile de tramvai și reasfaltată întreaga zonă. Reporterii Observatorulph.ro au stat de vorbă cu drumarii de aici iar răspunsul a fost unul de-a dreptul hilar. Apa Nova a obținut aprobarea pentru această lucrare abia după ce lucrările la linia de tramvai din zonă fuseseră încheiate.  Ca urmare a acestui lucuru, intersecția s-a transformat din nou în șantier  iar cozile kilometrice de pe străzile Gheorghe Doja și Văleni au revenit. Când au fost întrebați de ce nu introduc rețeaua lucrând în subteran, muncitorii au explicat că în zonă se află o mulțime de cabluri electrice și conducte ale căror locații nu le cunosc. Un lucru destul de penibil pentru o lucrare executată pe fonduri europene în care, teoretic, s-au reabilitat rețele și s-au refăcut hărți.
Lucrările în acea zonă ar trebui să fie finalizate până la sfârșitul săptămânii. Traficul pe acea bucată este restricționat până la terminarea proiectului de reabilitare.

Citește și: Unde e trecerea de pietoni? Eroare de proiectare sau muncitori uituci?

UPDATE: Punctul de vedere al Apa Nova

”In urma articolului „MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE MUNCITORII AU SPART ASFALTUL DIN INTERSECŢIA DE LA BCR", publicat in data de 29 iunie 2015 pe ziarul online www.observatorulph.ro, va informam ca lucrarea de inlocuire a conductei de apa la care se face referire in articol nu este o lucrare a societatii Apa Nova Ploiesti.”, susțin reprezentanții Apa Nova Ploiești

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău