- Publicitate -

Restricții de circulație centrul Ploieștiului în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Străzile care vor fi închise

Data:

Circulația rutieră pe mai multe străzi din zona centrală a Ploieștiului va fi restricționată în perioadă Sărbătorilor de Iarnă.

- Publicitate -

Astfel, Primăria Ploiești a hotărât închiderea circulației rutiere, în data de 21 decembrie 2022, între orele 17.00 – 21.00,  pe str. Slt. Erou Călin Cătălin (de la colț cu B-dul Republicii până la  colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), pentru transmiterea live, pe un ecran LED, amplasat pe esplanada Palatului Culturii Ploiești, a Concertului Extraordinar de Crăciun susținut de Filarmonica „Paul Constantinescu”. Precizăm că evenimentul respectiv se va desfășura, astăzi, în Sala Pașilor Pierduți din incinta Palatului de Justiție Prahova.

De asemenea, s-a stabilit  închiderea circulației rutiere, începând cu data de 22 decembrie 2022 – ora 05.00  până în data de 24 decembrie 2022 – ora 05.00,  pe str. Slt. Erou Călin Cătălin (de la colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), având în vedere concertele de Crăciun, care se vor susține pe esplanada Palatului Culturii, în zilele de 22 și 23 decembrie a.c.

Joi,  22 decembrie 2022, între orele 10.30 – 12.00, se va închide circulația rutieră pe tronsonul dintre str. General Vasile Milea și str. Tache Ionescu, pentru buna derulare a ceremoniilor militare organizate pentru a marca Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății.

- Publicitate -

Totodată, cu ocazia sărbătoririi Anului Nou, s-a decis ca, în data de 31 decembrie 2022,  în intervalul orar 23.30 (31.12.2022) – 00.30 (01.01.2023), să se închidă circulația rutieră pe tronsonul cuprins între intersecția dintre Bulevardul Republicii cu str. Tache Ionescu și sensul giratoriu de la Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul” (cu lăsarea sensului giratoriu liber traficului rutier).

Menționăm că aceste restricționări în circulația rutieră din centrul orașului sunt necesare și pentru buna organizare, la cumpăna dintre ani, a unui spectacol pirotehnic, în zona Parcului “Toma Socolescu”.

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (I)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Gimnastele de la CS Petrolul se pregătesc pentru Campionatele Naționale cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Gimnastele de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești se pregătesc...

Întreruperi Electrica în Prahova, în perioada 15-19 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Dieta SAD compromite sănătatea și longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -