De ce s-a declanșat alarma de incendiu la AFI Ploiești

2

După ce Observatorul Prahovean a publicat articolul ”Clienții din AFI Ploiești, evacuați după ce a pornit alarma de incendiu – VIDEO”, la solicitarea redacției noastre, reprezentanții mall-ului au transmis următorul punct de vedere:

Alarma de incendiu din această dimineață de la AFI Ploiești a fost declanșată de un senzor din zona de gătire a hypermarketului Cora. A fost inițiat rapid scenariul de evacuare potrivit procedurilor interne. La scurt timp după ce au fost clarificate aspectele declanșării, mall-ul a fost redeschis, iar clienții și-au putut continua cumpărăturile în siguranță”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Cine postează aceste știri false?? De ce scrieți articole dacă sunteți dezinformați? Chiar a avut loc un incendiu in zona de food a mall ului iar oamenii au fost evacuați timp de doua ore in fata mall ului in frig. Voi despre ce ați scris aici ? Nu seamănă deloc cu ce s a întâmplat defapt.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău