Sportisimo a deschis un nou magazin în Ploiești și a ajuns la o rețea națională de 41 de unități

0

Sportisimo România, retailer ceh de articole sportive, continuă strategia de extindere la nivel național și a inaugurat vineri, 3 decembrie, un nou magazin în Ploiești, ajungând la o rețea națională de 41 de unități. Noul magazin se află în Prahova Value Centre, Piața 1 Decembrie 1918, Nr.1 și  are o suprafață de 780 metri pătrați.

Iubitorii de sport vor găsi o gamă variată de articole sportive de la branduri de TOP, precum Nike, Adidas, Columbia, Salomon, Puma, Under Armour, un mix optim de varietate care să satisfacă nevoile tuturor, de la echipamente pentru sportivii experimentați, până la încălțăminte și îmbrăcăminte confortabilă.

„În ciuda contextului dificil cauzat de pandemie, ne-am atins obiectivele inițiale de extindere și am ajuns la o rețea de 41 de magazine deschise la nivel național. Noul magazin pune la dispoziție clienților o ofertă extinsă de produse, la prețuri accesibile, care să acopere toate nevoile actuale de consum, precum și o experiență de cumpărături facilă și eficientă mijlocită prin consultanță de specialitate în magazin” – declară Petru Andronic, Country Manager Sportisimo România.

  „Avem rezultate foarte bune pentru magazinele deja deschise, aşadar avem în plan ca în următorii 5 ani să ne dublăm reţeaua și să ajungem la peste 70 de magazine în România” – adaugă Petru Andronic, Country Manager Sportisimo România.

Programul de lucru va începe de la 9:00 până la 21:00, de luni până duminică.

Despre Sportisimo

Sportisimo, prezent de șase ani în România, deține 40 de magazine pe piața locală și un shop online. Retailerul are colaborări directe cu brandurile internaționale, ceea ce îi oferă avantajul de a avea o gamă variată de produse de cea mai bună calitate la prețuri competitive. Sportisimo a început ca o mică afacere de familie, în 1999, iar în prezent deține cea mai variată gamă de echipamente sportive pe piața comercială din Cehia și Slovacia. Pe lângă e-shop, momentan compania are în jur de 200 de magazine în Europa, din care 108 sunt în Cehia, 47 în Slovacia, 2 în Ungaria și 2 în Bulgaria

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău