Mesajul unui medic pentru cei care refuză vaccinarea: Regretele vin prea târziu!

0

Platforma oficială Ro-Vaccinare a publicat mesajul medicului Alina Prodan aflat în prima linie în lupta anti-covid. Doctorul face un apel la responsabilitate și vaccinare pentru evitarea tragediilor din valul 4.

Mesajul medicului Prodan:

“Nu există orb mai mare decât cel care nu vrea să vadă!
De curiozitate, îmi întreb pacienții nevaccinați de ce nu s-au vaccinat!
Răspunsurile sunt de la nu vreau, nu am avut timp, nu știu, mi-e frică (de cine sau ce, nu se știe), până la așa vreau eu sau vor ăștia să ne omoare!

Citește și Ce se știe până cum despre Omicron, noua tulpină de coronavirus din Africa de Sud

De convins nu-i conving nici cifrele, nici statisticile, nimic și nu e vina lor, ci a noastră, că nu am reușit să realizăm o educație sanitară sănătoasa, iar în momente ca acestea lipsa ei produce dezastre!
Din păcate, aici nu funcționează treaba cu mai bine mai târziu decât niciodată, ci aia cu regretele vin prea târziu. Și tot din păcate, cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital, dar probabil pentru unii o să fie prea târziu.
În fond, toți trebuie să ne asumăm alegerile făcute!”

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău