VIDEO: Un urs a fost filmat în timp ce aleargă pe ulițele satului prahovean Gogeasca

0

Un cititor ne-a trimis imagini cu un urs speriat de mașini, care aleargă pe ulițele satului Gogeasca din comuna Cărbunești. VIDEO la finalul textului.

În imaginile surprinse luni seară se vede cum ursul, un exemplar adult, de dimensiuni peste medie, aleargă pe marginea drumului, apoi dispare într-o curte.

Reamintim că zilele trecute, primarul comunei Vadu Săpat, Adrian Tăbîrcă, a făcut un apel către cetățeni să evite o zonă în care a fost filmat un urs: ” Stimați cetățeni, În zona plantației de cătină din Ghinoaica, a fost identificat un urs. Vă rog, pe cât posibil, să evitați zona. Protejați-vă pe dumneavoastră și animalele din gospodărie. Dacă îl zăriți, nu încercați să vă apropiați de el sau să îl hrăniți. Urșii sunt animale periculoase!” (detalii și VIDEO AICI)

Contactat astăzi de Observatorul Prahovean, primarul comunei Vadu Săpat a declarat că ursul respectiv nu a mai fost văzut.

VIDEO

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău