Furt dintr-o casă de vacanță din Prahova. Autorul a fost prins

0

Miercuri în jurul orei 10.30, polițiștii Secției nr. 11 de Poliție Rurală Drajna au fost sesizați de către un bărbat din comuna Izvoarele, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe bunuri din imobil.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, bărbatul în cauză locuiește efectiv în municipiul București iar când a revenit la casa de vacanță, din localitatea Izvoarele, a constatat că dintr-o anexă a imobilului i-au fost sustrase: un cric cu compresie, doi suporți susținere auto, o minidrujbă cu acumulator, o trusă de chei tubulare, un topor, o foarfecă de grădină, o pompă de extras ulei și mai multe bare metalice cu filet.

Din datele și informațiile obținute, polițiștii au reușit identificarea autorului ca fiind un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Izvoarele, care a recunoscut fapta comisă, totodată fiind recuperate o parte din bunuri.

Cercetările sun continuate de polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Drajna, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău