Cum a transformat echipa Visuri la cheie o casă părăginită de la țară într-un conac superb

0

Echipa Visuri la cheie au mai făcut o familie fericită. Constantin Cosmin și Ilina Pârvu s-au născut la oraș, dar și-au dat seama că alergau după iluzii. După o „ședință” de familie au decis că nu Bucureștiul e locul în care vor să-și crească cei patru copii.

Au pus ochii pe o casă veche, la țară, într-un cătun din județul Argeș. Înainte să se mute aveau o imagine idilică despre viața la țară, însă în scurt timp și-au dat seama că satul românesc moare pe zi ce trece și că ei sunt singurii tineri din Florieni.

Au înțeles că va dura mult până vor reuși să-și facă un cămin primitor, în acest colț de Rai ascuns după dealurile înverzite care domină peisajul comunei Albeștii de Argeș.

Deși le-a fost greu să se acomodeze cu traiul simplu, soții Pârvu au constatat că sunt oameni mai necăjiți decât ei.

Au decis să-i ajute și să pună umărul la încurajarea tinerilor să se întoarcă la țară, să reconstruiască satele pierdute ale României.

Este motivul pentru care Visuri la cheie le-a transformat căsuța de țară degradată într-un cămin superb. Detalii și foto pe visurilacheie.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău