Cum a fost pentru tine prima zi cu noile restricții? Ți-a cerut cineva pașaportul verde?

3

Astăzi, 25 octombrie, a fost prima zi de aplicare a noilor restricții pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Observatorulph.ro te invită să-ți povestești experiența cu autoritățile sau reprezentanții operatorilor economici unde certificatul verde este obligatoriu. Scrie-ne pe whatsapp la  0785 075 112 sau pe mail, la adresa de mail redactie@observatorulph.ro.

De astăzi, certificatul verde este obligatoriu pentru a intra în instituțiile publice, companiile sau regiile de stat, dar și în magazine, cu excepția celor alimentare.

Mai mulți cititori ne-au semnalat deja că nu le-a cerut nimeni pașaportul covid la intrarea în magazinele neesențiale.

”În Piața Vest barurile sunt deschise, iar la intrarea în magazinele de haine nu se cere certificatul verde” a fost mesajul unui cititor, care a și sunat la Poliție pentru a reclama această situație.

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții IJP Prahova au transmis următoarele:

”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 10.00, polițiștii Secției nr.4 de poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că în zona Pieței Vest sunt deschise mai multe baruri. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată de apelant, ocazie cu care au verificat societățile comerciale respective, nefiind constatate nereguli, cu privire la măsurile și regulile ce trebuie respectate pe perioada stării de alertă, în contextul epidemiologic actual”.

Așteptăm experiențele dvs. privind obligativitatea certificatului verde pe whatsapp la  0785 075 112 sau pe mail, la adresa de mail redactie@observatorulph.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Buna ziua…am fost scoasa afara din curtea institutiei inde am intrat sa ma interesez unde pot depune un dosar pentru reducere la caldura ….de catre paznic dupa ce m a intrebat daca am vaccin….i am raspuns ca nu.apoi el fara sa mi dea alte informatii mi a spus,, Iesiti afara,,Am ramas socata de raspunsul lui si nu cred ca este normal asa ceva….rusine sa i fie ca este platiti din bani publici….

  2. Nu am fost inca nicaieri, dar ma duc diseara. Oricum, orele 22:30, traseu Caraiman – Bucov = 0 filtre de Politie. Buna treaba dom’ presedinte, dom’ prim-ministru, buna treaba!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău