Cu excepția lui Cătălin Drulă, toţi candidaţii propuşi de USR în Cabinetul Cioloş au fost respinși în comisiile parlamentare

0

Cei de la USR acuză PNL și PSD că ar fi refăcut USL, asta pentru cî în comisiile parlamentare de specialitate au fost respinse toate propunerile făcute de Dacian Cioloș pentru un nou executiv.

Postarea de pe pagina de Facebook a USR PLUS:

„Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere.

Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor.

USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern şi un program de guvernare, pentru că PNL şi PSD au fugit de responsabilitate şi nu au avut curajul să vină cu propuneri.”

Până acum, în afară de Cătălin Drulă, propus la Ministerul Transporturilor, restul membrilor propuşi să facă parte din Guvernul Cioloş au fost avizaţi negativ în comisiile parlamentare de specialitate.

Plenul reunit al Parlamentului se va întruni miercuri pentru îşi exprima votul cu privire la Cabinetul Cioloş.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău