Florin Cîțu: ”Ca sa nu avem un nou lockdown, PNL va susține în Parlament introducerea certificatului verde pentru activitățile economice, în afara celor esențiale”

0

”Știu că este un subiect neplăcut, însă este mai bine pentru economie să evităm astfel un nou lockdown”, susține președintele PNL.

Florin Cîțu a declarat la finalul ședinței conducerii PNL: ”O decizie a BEx este ceea de a susține în Parlament demersurile pentru introducerea certificatului verde pentru activitățile economice, în afară de cele esențiale.

Vine sezonul de iarnă. Toată lumea vrea să știe cum va funcționa economia. Știu că este un subiect nepopular. Îmi asum acest risc politic, dar este soluția de a menține economia deschisă și de a nu introduce un alt lockdown.

În discuțiile despre categoria spațiilor esențiale intră și magazinele comerciale, supermarketurile, farmaciile. În Parlament se va întocmi o listă clară cu aceste categorii.

De obicei, atunci când încep discuțiile despre carantinare ar trebui să avem discuțiile despre acest certificat verde. Eu văd folosirea certificatului verde ca pe o soluție de a ne menține economia deschisă în perioada următoare.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău