Oana Gheorghiu, Asociația ”Dăruiește Viața”, critică dur spitalele modulare făcute de stat: ”Înșiruirea de containere de la Pipera a fost o risipă revoltătoare de bani”

0

Pe Oana Gheorghiu o cunosc aproape toți românii, după ce a reușit să demonstreze că poate ceea ce statul român nu reușește – să clădească un spital de oncologie pediatrică, alături de toți cei care au înțeles să doneze bani pentru această cauză nobilă. Și nu au doar români cei care au donat, printre cei care au pus umărul numărându-se celebra trupă Metallica, cu o contribuție de 1 milion de dolari.

Oana Gheorghiu are tot dreptul să vorbească, știe despre ce vorbește și știe cum este să clădești arătând transparență în toate cheltuielile efectuate. Este și motivul pentru care acum a vorbit despre spitalele modulare ”amenajat” din zona Pipera – Lețcani.

Oana Gheorghiu: ”Zilele astea, se vorbește mult despre spitalele modulare construite de statul român, despre cum ar trebui să fie ele și câți bani au înghițit și vor mai înghiți.

Tot zilele astea, pacienți cu forme medii sunt internați în înșiruirile de containere de la Lețcani și Pipera, chiar dacă condițiile de tratament sunt departe de a fi adecvate. Și, se pare, urmează să fie duși acolo și pacienți cu forme grave.
Astea sunt soluțiile pe care le-a găsit statul român.
Avem câteva zeci de spitale private în București și în țară, dar nimeni din statul român (cine-o mai fi statul ăsta, zilele astea) nu discută despre un parteneriat cu aceste spitale, pentru a trece de valul ăsta uriaș de Covid. Mă întreb de ce?
De ce preferăm să chinuim personal medical și pacienți în niște containere improvizate și nu cerem mediului privat să dea o mână de ajutor?
De ce preferăm să ținem pacienți pe holuri, pe tărgi, pe scaune, să punem butelii de oxigen în încăperi mici și fără ventilație, deși știm riscurile?
Eu nu găsesc răspunsuri.
Și pentru ca toată lumea să înțeleagă ce înseamnă un adevărat SPITAL modular, am realizat o scanare 3 D a celui construit de Daruieste Viata, la Piatra Neamț, cu toate detaliile tehnice. Poate ajută…”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău