CNSU a aprobat introducerea certificatului verde pentru acces în restaurante, malluri sau la evenimente. În ce condiții este obligatoriu

0

Comitetul pentru Situații de Urgență (CNSU) a luat decizia, în cadrul ședinței de joi, ca certificatul verde să devină obligatoriu în toate zonele unde rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori.

Hotărârea CNSU trebuie însă să primească și aprobarea Guvernului, ceea ce se va întâmpla în ședința programată vineri.

După aprobarea în Guvern, în localitățile unde vor fi mai mult de trei cazuri la mia de locuitori, certificatul verde va deveni obligatoriu începând de săptămâna următoare.

Citește AICI ce declara aseară Raed Arafat, șeful DSU, despre introducerea obligativității acestui certificat.

Concret, în localitățile cu rata peste 3, nu se va mai putea intra în malluri, săli de sport, pe stadioane, în restaurante, la nuți, botezuri sau alte evenimente, dacă nu se va prezenta certificatul verde care atestă vaccinarea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău