Cod galben de ploi torențiale în Prahova. Lista localităților vizate

0

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, un cod galben de ploi torențiale, valabil și în mai multe localități din Prahova. Conform ANM se vor semnala frecvente descărcări electrice, iar local averse ce vor depăși 25…30 l/mp.

Avertizarea de cod galben de ploi torențiale este valabilă miercuri, până la ora 17.30, iar în mai multe localități din Prahova sunt anunțate frecvente descărcări electrice, averse, dar și intensificări ale vântului.

Pe lista localităților din Prahova vizate de codul galben de ploi torențiale figurează Băicoi, Boldești-Scăeni, Plopeni, Brebu, Slănic, Blejoi, Vărbilău, Valea Doftanei, Telega, Scorțeni, Gura Vitioarei, Bănești, Păulești, Lipănești, Măgurele, Vâlcănești, Teișani, Aluniș, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Șotrile, Bertea, Ștefești și Cosminele.

Potrivit ANM, până la ora 17.30, „se vor semnala frecvente descărcări electrice, local averse ce vor depăși 25…30 l/mp și intensificări de scurtă durată ale vântului”.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău