Copac putred, căzut peste o mașină de poliție în Ploiești – FOTO

0

Un copac putred a căzut în această după-amiază (orele 15.40) peste o mașină de poliție pe Strada Erou Mateescu Gheorghe din Ploiești. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Potrivit martorilor, polițiștii efectuau verificări în zonă, în momentul în care copacul a căzut peste autospeciala de poliție.

”Am trecut prin zona și copacul era putrezit la interior. În mașină era un polițist pe scaunul din față, dar nu a pățit nimic. SGU a venit în 20 minute și a rezolvat problema”, susține cititorul care ne-a trimis imaginile.

Informația a fost confirmată și de către reprezentanții IJP Prahova, care susțin că, din fericire, oamenii legii nu au fost răniți.

”În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul compartimentului siguranta publică al Sectiei nr.2 poliție Ploiești s-au deplasat pe strada Erou Mateescu Gheorghe unde au parcat regulamentar autospeciala MAI și au mers sa efectueze o verificare pe linie de evidența persoanelor și respectarea prevederilor SARSCOV 2.

Când au revenit la autospecială, au constatat că un copac a căzut peste partea din spate a acesteia.

S-a solicitat prezența la fața locului a reprezentanților S.G.U. Ploiesti și ISU Prahova în vederea îndepărtării copacului.

În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale.”, se arată în comunicarea IJP Prahova.

Vezi mai jos imagini trimise de cititorii Observatorul Prahovean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău