O nouă razie a polițiștilor în parcarea de la Lidl Blejoi. A fost amendat și un șofer cu Porsche – FOTO

0

După ce obaservatorulph.ro a publicat mai multe articole privind nesimțirea unor șoferi, care ocupă abuziv locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilități sau căile de acces de la supermarket-uri, polițiștii au reacționat.

Astfel, zilele trecute, polițiștii de la postul din Păulești au verificat parcarea magazinului Lidl din Blejoi, unde frecvent se întâmplă asta: A apărut o nouă ”specie”: cocalarul de Lidl. Cu parcarea goală, blochează o bandă pentru a-și lăsa mașina la umbră, să nu-i transpire tabla

În urma raziei, la care a participat și polițistul Sever Lazăr, mai mulți șoferi care au blocat calea de acces, parcându-și mașinile cât mai aproape de intrarea în magazin ca să nu-i ”topească” ploaia, au fost sancționați de polițiști.

Citește și Reacția Lidl la plângerile clienților privind parcările ocupate abuziv. Noi imagini și comentariile cititorilor

Printre aceștia s-a numărat și un șofer care și-a lăsat autoturismul marca Porsche lipit de magazin, ignorând jaloanele puse de reprezentanții Lidl în zonă tocmai pentru a se evita astfel de situații.

Observatorulph.ro mulțumește public polițiștilor care au reacționat la sesizările cititorilor noștri.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău