Control inopinat al Gărzii Naționale de Mediu la gropile ilegale de gunoi de la Strejnicu. Camion surprins în timp ce descărca -VIDEO

0

Dezastrul ecologic lăsat în urmă de firmele deținute de „regii asfaltului”, care au exploatat agregate minerale de pe câmpurile de la marginea DN 1A, pe raza comunei Târgșoru Vechi, a ajuns, în sfârșit, în atenția Gărzii Naționale de Mediu.

Octavian Berceanu, comisarul șef al instituției, a mers vineri într-un control inopinat, însoțit de colegii comisariatului județean Prahova, dar și de jandarmii grupării mobile Matei Basarab.

Controlul de vineri de la marginea satului Strejnicu se înscrie într-o serie amplă de acțiuni desfășurată la nivel județean.

Citește și: Amenzi de peste 1 milion de lei aplicate în Prahova de Garda Națională de Mediu. Ce firme au fost vizate

Vă reamintim că vineri, Octavian Berceanu, a anunțat într-o conferință de presă care a avut loc la Ploiești că doar în ultima săptămână mai mulți operatori economici au fost sancționați cu peste 1 milion de lei pentru nerespectarea legislației de mediu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău