Dezastru ecologic la câţiva kilometri de Ploieşti – VIDEO

0

dezastru

Dezastru ecologic! Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine exploatările de balastieră din zona Târgșorul Vechi – Ariceștii Rahtivani efectuate cu ani în urmă și abandonate.

Reporterii Observatorulph.ro vă prezintă imagini exclusive, filmate din avion, cu gropile adânci lăsate în urmă de afaceriștii care au excavat agregatele până la ultima cupă de pietriș, după care au dispărut fără urmă. Între timp, gropile de balastiere au devenit adevărate rampe de gunoi pentru deșeurile din conctrucții.

Citește și: Maşină cu deşeuri, deturnată de reporterii observatorulph.ro VIDEO

Chiar și contructorii care reabilitează linia de tramvai din Ploiești au găsit au depozitat ilegal deșeuri aici pentru a nu mai plăti taxe la rampa de gunoi de la Boldești Scăeni.

Mai multe detalii despre dezastrul ecologic provocat la o aruncătură de băț de Ploiești puteți afla urmărind emisiunea Direct la Subiect din această seară, difuzată pe postul de televiziune Wyl TV Ploiești.  

 

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău