Incident grav în Capitală. Un student s-a aruncat de pe cămin, după ce a amenințat timp de trei ore că se sinucide – UPDATE

Un student de 23 de ani din București s-a aruncat de pe căminul în care locuia, după 3 ore în care a stat pe acoperiș. La fața locului se aflau deja ambulanțele și negociatorii, precum și un psiholog.

UPDATE Studentul care s-a aruncat de pe cămin în București a murit

Tânărul era cunoscut ca fiind consumator de droguri. Se pare că era în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor. În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces. Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind exclusă ipoteza alunecării.

La locul incidentului ajunsese chiar psiholoaga care îl consilia de mai mult timp.

După mai bine de 3 ore de staționare pe acoperiș, tânărul s-a aruncat în gol. Salvatorii nu reușiseră să monteze saltelele de amortizare, existând un gard și pomi care îngreunau operațiunea.

Tânărul se află în acest moment (13.20) în stop cardio-respiratoriu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

17 COMENTARII

  1. Pentru toti cei care vedeti numai faptul ca acest tanar a consumat droguri si credeti ca merita sa se sinucida din acest motiv, data viitoare cand mergeti la biserica din sat sa pupati de 10 ori mana lu’ popa si sa faceti si 3 matanii, ca sa fie credibil ca sunteti credinciosi adevarati.

  2. La taxe ne place sa ne aliniem cu tari dezvoltate (Germania , Franța s.a) dar cand vine vorba de serviciile oferite numai ne aliniem nici macar cu țările slab dezvoltate.Sintagma „Prost si fudul” ni se potriveste de minune.

  3. Am citit comentariile și este judecat de faptul ca era consumator de droguri. Sa ajungi consumator trebuie sa ai câteva trăiri mai nefericite în spate. Nu o faci pur și simplu. La psiholog nu te duci doar dacă consumi droguri. 😅 Clar avea ceva: depresie, anxietate, etc. Iar din cauza sevrajului s au accentuat în acel moment.

  4. Raspuns pt” Nae” daca era membru al familiei tale lafel gandeai? Daca era fratele tau? Sa-ti fie rusine ,drogat poti ajunge si tu oricand, era un suflet de om ranit, depresiv , d-zeu stie ce a fost in sufletul lui de a facut acest gest regretabil!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău