Bătaie în familie, la Românești. Două persoane înjunghiate au ajuns la spital

0

Incidentul a avut loc, ieri seară, în jurul orei 20.00, la Românești, unde a avut loc un conflict între mai multe persoane. Două persoane înjunghiate au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Românești, are loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, de jandarmi și de lucrători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale, care au aplanat conflictul.

Din primele verificări se pare că o femeie de 31 de ani, ar fi chemat rudele pentru a o lua de la locuința concubinului în vârstă de 39 de ani din localitatea Bărcănești, care ar fi agresat-o anterior.

Odată ajunși la fața locului, fratele concubinului în vârstă de 31 de ani ar fi amenințat cu un obiect tăietor înțepător persoanele prezente, iar situația a degenerat.

În urma altercației, fratele concubinului l-ar fi lovit pe tatăl femeii de 31 de ani, ulterior și pe aceasta.

Surse medicale au precizat că două persoane, respectiv femeia în vârstă de 31 de ani și bărbatul în vârstă de 39 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Ploiești. Bărbatul prezenta o plagă înjunghiată în regiunea abdominală, iar femeia o plagă înjunghiată în fesă.

Alte două persoane, un bărbat în vârstă de 57 de ani, care prezenta un traumatism cranio-facial și o plagă frontală, precum și o femeie în vârstă de 53 de ani, care avea un traumatism la mână, au refuzat transportul la spital.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției municipiului Ploiești. Persoanele implicate nu au dorit să formuleze plângere penală pentru infracțiunea de lovire.

În cauză, potrivit IJP Prahova, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

De asemenea, potrivit IJP Prahova, pentru evitarea unui nou scandal în zonă s-au luat măsuri de asigurare a ordinii publice în localitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău