Cum încalcă ploieștenii starea de urgență pentru a asculta slujba de Florii. FOTO

Mai mulți ploieșteni s-au strâns în această dimineață în zona bisericilor din Ploiești, în ciuda stării de urgență care interzice adunările mai mari de 3 persoane în spațiile publice, să asculte slujba de Florii.

Potrivit martorilor, o primă situație este cea din Malu Roșu, de la Biserica din lemn. Aici ar fi vorba de locatari ai blocurilor din jur. Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis imagini cu adunarea de oameni.

”În plină pandemie, la biserica de lemn din Malul Roșu! Poliția a intervenit cu promptitudine și s-a eliberat zona după aproximativ 15 minute. După alte 45 minute, oamenii s-au strâns la loc”, susține cititorul.

Conform surselor noastre, cineva a sunat direct la dispeceratul Poliției. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului iar la vederea acestora mare parte din credincioși au plecat. Polițiști ar fi legitimat trei persoane care aveau documente justificative și le-au somat să stea în casă în perioada stării de urgență.

Situație asemănătoare și la biserica de la Kaufland Vest. Un alt cititor ne-a trimis imagini cu mai multe persoane care s-au strâns să asculte slujba

”Pozele sunt făcute la finalul slujbei. Din păcate, multe persoane plecaseră”, susține cititorul.
Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău