foto_a8028.jpg

Echipele de prim-ajutor au fost solicitate, duminică, la prânz pentru a scoate dintr-o râpă din Sinaia două persoane. Acestea au căzut cu ATV-ul. Una dintre victime este o femeie, însărcinată în cinci luni.

UPDATE 2 - 13:20

Femeia va fi transportată la Ploiești pentru investigații amănunțite, iar bărbatul la CPU Sinaia. Din primele cercetări ale salvatorilor, se pare că accidentul s-ar fi produs din cauza lipsei de experiență în manevrarea unui ATV, iar în loc de frână, bărbatul ar fi apăsat accelerația, ajungând astfel în râpă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: 13:05

Persoanele au fost scoase din râpă. Sunt de naționalitate spaniolă, sunt conștiente,prezintă diferite traumatisme. Sunt asistate medical la fața locului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Prahova, accidentul, în care au fost implicate două persoane, s-a produs pe drumul spre Cota 1400. Aici, conducătorul ATV-ului ar fi pierdut controlul autovehiculului care s-a dus în râpă, aproape opt metri 

Victimele, o femeie de 25 de ani, însărcinată în cinci luni, și un bărbat în vârstă de 23 de ani, sunt conștienți. 

Pentru recuperarea lor au acționat un echipaj de pompieri și unul de prim ajutor. A intervenit și serviciul Salvamont

Femeia este evaluată medical.

Foto cu caracter ilustrativ, sursa: facebook Salvamont Prahova

foto_98e8f.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg