incendiu-vegetatie-uscata_7482b_e5aae_e692b.jpg

Vremea frumoasă din ultimele zile i-a determinat pe mulți proprietari de terenuri să le curețe prin ardere. Focul nesupravegheat și vântul au generat incendii de vegetație în mai multe localități din Prahova. Pompierii fac apel la populație să nu mai recurgă la astfel de îndeletniciri care pot duce la adevărate nenorociri. 

În prezent, mai multe echipaje ale ISU Prahova intervin pentru stingerea incendiilor de vegetație la Vălenii de Munte, în zona Valea Stâlpului și pe strada Nicolae Bălcescu.

Au fost solicitați să lichideze focul și pe un teren din satul Marginea Pădurii din comuna Jugureni. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Facem apel la populație sa oprească igienizarea terenurilor prin ardere deoarece consecințele pot fi foarte grave, iar incendiile se pot propaga cu ușurintă la locuințe, anexe și fond forestier", este mesajul ISU Prahova adresat proprietarilor de terenuri.

Foto cu caracter ilustrativ

incendiu-vegetatie-uscata_7482b_e5aae_ff712.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg