dragnea_57_e5f25.jpg

La Curtea Supremă, magistrații urmează să se pronunțe în privinţa recursului în casaţie formulat de Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive, acesta executând deja o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare.

Liviu Dragnea susține că de opt luni se află în spatele gratiilor deși este nevinovat, iar procurorii au spus mai multe neadevăruri în acest dosar.

„Vreau să mă refer la un neadevăr, și anume că eu le-am cunoscut pe Anisia și Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet. Nu am inițiat acest recurs doar pentru că aș fi nevinovat, pentru a ieși cu orice preț din închisoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziția dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteți casația. Cred cu tărie în nevinovăția mea”, a spus fostul lider PSD în fața instanței supreme.

Magistrații pot respinge solicitarea lui Liviu Dragnea sau o pot accepta, în acest caz dispunând fie achitarea lui, fie rejudecarea procesului.

Revenim cu detalii, după ce judecătorii vor anunța soluția. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg