mqdefault_6887c.jpg

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce, în ajunul Crăciunului, a folosit ilegal o pușcă de vânătoare pentru sacrificarea porcilor din gospodărie. Acesta este suspect și de săvârșirea infracțiunii de braconaj.

Comunicatul IJP Prahova

Astăzi, 15 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, cu sprijinul polițiștilor brașoveni, au efectuat o percheziție la domiciliul unei persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au descins pe raza județului Brașov, la domiciliul unei persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în data de 24 decembrie 2019, persoana în cauză ar fi folosit ilegal o armă pentru uciderea mai multor porci din gospodărie.

Pe parcursul desfășurării activităților, au fost extinse cercetările și pentru infracțiunea de braconaj.

De la locația vizată au fost ridicate 5 arme letale și mai multe cartușe de calibre diferite, aparatură pentru vedere pe timpul nopții, precum și mai multe trofee de animale sălbatice (urs, cerb, mistreț, căprior).

Au fost puse în executare 4 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliției pentru audiere.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

VIDEO

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg