Un elev prahovean a fost mutilat, fiind stropit din greşeală cu substanţe pentru lecţia de chimie

0
sticlarielab_6de9c.jpg

sticlarielab_6de9c.jpg

Conform telegrama.ro, elevul este în clasa a 8-a, iar incidentul s-a petrecut la începutul lunii noiembrie în localitatea Cosminele.

Sătenii citați de telegrama.ro spun că băiatul provine dintr-o familie săracă, însă este un copil activ, practicant al atletismului.

Copilul a fost luat de un angajat al unităţii de învăţământ ca să mute un dulap încuiat, înăuntrul căruia se aflau, din câte se pare, materiale pentru lecţiile de chimie. La un moment dat, dulapul a fost scăpat de sub control, iar în interior s-au spart mai multe sticle cu substanţe şi au început să picure.

Cel mai probabil, copilul a fost pătat cu acid, pe piciorul drept. Oamenii din comună mai povestesc că, pentru că s-a simţit rău, tânărul a fost trimis acasă, a leşinat pe drum şi a fost găsit de un localnic, care s-a îngrozit când i-a văzut rănile şi a sunat la 112. 

După incident, elevul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti, unde a fost supus unui transplant de piele. El s-a întors acasă zilele acestea, după aproape trei săptămâni de internare.

IPJ Prahova a confirmat deschiderea unei anchete care este coordonată de un procuror. Detalii pe telegrama.ro AICI

sticlarielab_c1098.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău