spitalul-de-pediatrie-ploiesti_2c53a_0f0da.jpg

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a lovit cu bestialitate un agent care asigura paza spitalului de Pediatrie din Ploiești. Aagresorul a devenit violent după ce cadrele medicale i-au interzis să mai vorbească la telefon în camera de gardă.

Potrivit IJP Prahova, incidentul s-a produs duminică, 10 noiembrie, iar agresorul a fost identificat miercuri, 13 noiembrie. 

”Bărbatul, aflându-se în incinta camerei de gardă a unui spital din municipiu, prin acțiunile de agresiune exercitate asupra agentului de securitate din cadrul unității medicale, a tulburat grav ordinea și liniștea publică și exercitarea actului medical, creând astfel panică în rândul pacienților și a personalului unității. Față de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, instanța a emis un mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile” au transmis reprezentanții Poliției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactat de observatorulph.ro, managerul spitalului, Cătălin Vișean, a declarat: ”Bărbatul respectiv a venit cu un copil care a suferit o arsură. A fost rugat să nu mai folosească telefonul mobil în camera de gardă, acesta vorbind non-stop și furnizând date cu caracter personal, dar a reacționat violent. În afară de agentul de pază niciun angajat al spitalului nu a fost rănit”

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg