Se închide giratoriul de la Metro Ploiești și se pun separatoare de beton în intersecția morții de pe centura Ploieștiului

0
giratoriu-metro_efc2d.jpg

giratoriu-metro_efc2d.jpg

Începând de astăzi CNAIR va închide accesul în Ploiești direct din DN 1, pe la Metro. Măsura a fost luată după amenajarea giratoriului de pe centura de Vest a Ploieștiului, din zona Brico Depot.  Totodată vor fi montate separatoare de sens la intersecția centurii cu drumul județean de acces spre Buda, unde se produc frecvent accidente rutiere grave. 

Comunicatul IJP Prahova:

În perioada de 29-30 mai a.c., în intervalul orar 09.00-17.00, pe DN1- E60, în zonele intersecțiilor DN1 cu Buda și Metro, se vor efectua lucrări de montare a separatoarelor de sens, tip „New Jersey”.

De asemenea, în noaptea de 29/30 mai a.c., între orele 00.00-06.00, și pe DN1A, în zona km 79+194m, pe pasarela ce traversează magistrala C.F.R. 500, se vor efectua lucrări de demolare a structurii tip consolă, aferentă trotuarului de pe partea dreaptă a sensului de mers București către Brașov, pe o lungime de 50m.

Astfel, pentru prevenirea accidentelor cât și a ambuteiajelor pe acest sector de drum, în acea perioadă, traficul va fi deviat pe rute ocolitoare.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău