fbpx

turist mort.jpgExperiență de neuitat pentru doi turiști care au ajuns, duminică dimineață, pe Valea Albă din Bucegi. Aceștia au descoperit cadavrul unui bărbat. Au alertat imediat autoritățile, sunând la 112.

Update: 16.00

La operațiunea de salvare a turistului din Giurgiu au participat zece salvamontiști. Potrivit informațiilor furnizate de Salvamont România, pentru transportul cadavrului a fost utilizat un elicopter. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În privința stabilirii identității persoanei decedate, nu a fost niciun fel de problemă, întrucât acesta avea asupra sa documentele necesare.

Cadavrul va fi dus la Serviciul de Medicină Legală, unde vor fi stabilite cauzele care au dus la producerea tragediei. 

11.40

Salvamontiștii montani au plecat în recupererea corpului neînsuflețit. Aceștia au transmis, pe Facebook-ul lor, imagini din momentul coborârii cadavrului. (VEZI VIDEO)

Conform primelor informații, decedatul este un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Giurgiu.

Valea Albă este una dintre primele văi de abrupt cu care entuziaștii fac trecerea de la traseele marcate la cele nemarcate în Bucegi.

Foto cu caracter ilustrativ: facebook Salvamont Bușteni

turist mort.jpg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg