fbpx

ionut 2 cancan.ro.jpg

Au trecut 7 ani de când Ionuț, tânărul din Telega, a fost prins cu un kilogram și jumătate de metamfetamină pe aeroportul internațional Kuala Lumpur. De atunci, românul 26 de ani se află închis într-un penitenciar de maxima siguranță din Malaysia. 4 ani mai târziu era condamnat definitiv la moarte pentru trafic de droguri.

Chiar dacă a crezut mereu că-l va vedea intrând pe poarte casei lor din Telega, dintr-un moment în altul, chiar dacă a luptat cu o tărie imposibil de descris în cuvinte să-i țină moralul ridicat lui Ionuț, tatăl său pare să-și fi pierdut speranța, după ce, autoritățile malaysiene tot amână să pună în practică – revocarea pedepsei capitale ( pe care au anunțat-o încă de anul trecut ).

Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuț, s-ar fi izolat, ‘’nu mai vorbește cu nimeni’’, povestesc oameni care-l cunosc. Îl macină, încet dar sigur, gândul că și-ar putea pierde fiul.

Prahoveanul, arestat în Malaysia de 7 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ionuţ Alexandru Gologan, din Telega, e încarcerat în închisoarea Bentong din 2012. A fost condamnat la moarte, iar Curtea Federală de Justiţie a Malaesyei a confirmat pedeapsa capitală, printr-o decizie definitivă.

Doi români, condamnați la moarte prin spânzurare, în Malaysia.

Anul trecut, Guvernul Malaysian informa oficial că a blocat administrativ execuţiile în cazul persoanelor condamnate la moarte pentru trafic de droguri, pentru revizuirea legii.

A fost o speranță pentru tatăl lui Ionuț să-și vadă băiatul acasă. Doar că, deși legea a fost votată, nu a fost și pusă în practică. Deținuții condamnați la moarte nu au fost încă eliberați și nici pedepsele lor n-au fost schimbate, cu unele mai blânde.

Un al doilea român, Daniel Ionel Țurcan, a fost condamnat la moarte definitiv de Curtea Federală a Malaysiei, pe 27 iunie, anul trecut.  Ei se află în rândul celor peste 1.200 de deținuți care au primt pedeapsa capitală. Cei mai mulți au fost condamnați pentru - crime, răpiri, trafic de droguri sau trădare.

sursa foto: cancan.ro

tata ionut sursa cancan.ro.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg