fbpx

imgnews_51c92e13-0601-41d0-bb19-a36c470f1091.jpg

Trecerea în neființă a directorului Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" din Câmpina, Jenica Tabacu, a șocat pe toată lumea, iar acum, la aproape 24 de ore de la tragica dispariție, încă mai sunt oameni care nu pot crede sau nu pot accepta trista veste.

Jenica Tabacu a fost și va rămâne unul dintre cei mai importanți oameni de cultură ai Câmpinei, un om de valoare, un profesionist desăvârșit. A ales să părăsească această lume într-un moment greu pentru sufletul său. În urma sa rămân cărți extraordinare, rămâne o muncă titanică, rămâne un Castel care astăzi aparține Câmpinei în primul rând datorită Jenicăi Tabacu. Rămân multe lucruri în urma sa, dar mai presus de orice rămâne imaginea unei femei frumoase, puternice, energice și foarte inteligente.

Toți cei care au cunoscut-o, au iubit-o, au apreciat-o și care doresc să-și ia rămas-bun de la Jenica Tabacu pot face acest lucru începând de luni după-amiază (24 decembrie 2018), când trupul neînsuflețit va fi depus la Castelul Hasdeu și până miercuri dimineață. Luni, Castelul va fi deschis până seara, la ora 22.00; marți de dimineață și până seara la ora menționată, iar miercuri, 26 decembrie, de dimineață și până la ora 11.00, când Jenica Tabacu va pleca pe ultimul drum, spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița, unde va avea loc înmormântarea, la ora 12.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Jenica Tabacu avea doar 50 de ani. De 20 de ani conducea Muzeul Memorial "B.P. Hasdeu", de 20 de ani era sufletul acestei instituții simbol a Câmpinei. Prin această dispariție dureroasă, Câmpina pierde o personalitate, un om de excepție, cum nu credem că va exista altul prea curând. Jenica Tabacu nu a fost un om perfect, dar a fost un om care a sfințit locul, care a făcut cinste Câmpinei, care a iubit mult Câmpina, care a iubit și respectat cultura națională, care a ars ca o flacără pentru Castel. Luni, în Ajunul Crăciunului, se întoarce la Castel pentru ultima dată.
Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei care trece acum prin momente extrem de grele!

sursa: campinatv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg