Image1.jpg

Un tânăr de 18 ani, elev în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic Elie Radu din Ploiești, va fi cercetat penal după ce a aprins și aruncat în curtea liceul mai multe petarde.

Comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova 

În data de 23.11.2018, în jurul orei 12.00, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova ce acționa pe Sos. Vestului, în zona Colegiului Tehnic Elie Radu din minicipiul Ploiești, a surprins pe numitul A.V. în vârstă de 18 ani, elev în clasa a IX-a la instituția de învățământ menționată, în timp ce a aprins și aruncat 4 petarde în curtea liceului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Jandarmii au identificat persoana în cauză, întocmind acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "desfasurare de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice", faptă prevăzută și pedepsită de art. 37, alin. 1 din Legea 126 din 1995 privind regimul armelor și munițiilor.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...