WhatsApp Image 2018-11-22 at 11.57.55 (1).jpeg

S-a aflat cauza incidentului de astăzi, din UPG Ploiești, unde 50 de studenți au fost evacuați, după ce au acuzat stări de rău. Doi dintre ei au ajuns la spital în urma unei glume proaste făcută de un coleg.

Potrivit conducerii UPG Ploiești, incidentul a fost provocat de un sudent, care a golit un spray cu gaze lacrimogene pe una dintre scările de acces către etajul al patrulea din corupul I.

Citește și 50 de studenți evacuați din UPG Ploiești în urma unui incident

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Autorul nu a fost identificat până acum, în zonă nefiind camere de supraveghere video.

”A fost o panică indusă de un student, care a folosit un spray lacrimogen. Deocamdată acesta nu a fost identificat. Studenții au fost evacuaț din motive de siguranță”, a declarat Mihai Coloja, rectorul UPG Ploiești.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Prahova, în total au fost evacuați 70 de studenți, 22 fiind evaluați medical. Două persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite, fiind însă în afara oricărui pericol.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...