Andrei Dodoț, absolventul cu media 10 de la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza

2

Andrei Dodoț este un licean militar excepțional. Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza i-a dedicat, sâmbătă, o ediție specială. Andrei Dodoț a obținut gradul de elev plutonier adjutant, cel mai mare grad onorific în colegiul național militar, și a finalizat clasa a XII-a cu media 10.

Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza este recunoscut, la nivel național, pentru performanțele școlare și extracurriculare ale elevilor militari.

Astăzi, Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir i-a dedicat o ediție specială lui Andrei Dodoț, absolventul cu media 10, care are în palmares numeroase premii la olimpiade, dar și la concursurile de robotică.

„Andrei Dodoț este un licean militar excepțional, foarte modest și mereu pregătit să-și depășească limitele, să devină un adevărat lider, dovadă fiind și gradul de elev plutonier adjutant, cel mai mare grad onorific în colegiul național militar, pe care îl mai are până la încheierea anului școlar 2020-2021.

Pe epoleții lui stau acum așezate și gradele de „Absolvent”, cele care au amprentate în ele bucurii, reușite, emoții, dar și multă sudoare.

După un parcurs demn de un „șoim cantemirist”, performerul nostru a finalizat clasa a XII -a cu media 10, rod al seriozității și a unei pregătiri la cel mai înalt nivel. Această medie vine să completeze pleiada rezultatelor obținute în decursul anilor la învățătură, la olimpiade, la competiții de robotică și în activități extracurriculare. Îi mulțumim absolventului nostru pentru efortul depus în îndeplinirea tuturor sarcinilor, pentru promptitudine și pentru modelul care a devenit pentru elevii din generația lui. Felicitări și mult succes la examene! Ne mândrim cu tine! Mesajul absolventului nostru prezentat la Ultimul clopoțel https://www.facebook.com/…/a.12779554…/5559700854103630/” este mesajul, transmis de Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir pe pagina de Facebook.

Citește și: Garda Drapelului, pe ritm de fanfară, la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – VIDEO, FOTO

Foto/text – sursă – Facebook – Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza

2 COMENTARII

  1. Felicitari tanarului Cantemirist! Felicitari comandantilor si cadelor didactice din acest colegiu minunat! Felicitari si celor care s-au gandit sa popularizeze si aspectele pozitive din viata prahoveana. Avem nevoie de modele, de gandire pozitiva, de fapte bune.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău