Calendarul admiterii la liceu 2021 a fost modificat. DOCUMENT

0

Calendarul Admiterii la liceu 2021 a fost modificat prin ordin de ministru înaintea mini-vacanței de Paște.

Potrivit edupedu.ro, principalele modificări sunt:

–  repartizarea computerizată a absolvenților de clasa a VIII-a pe locurile de la liceu are loc pe 24 iulie, în loc de 16 iulie, cum era în ordinul inițial. Completarea fișelor de înscriere are loc în perioada 16-22 iulie, față de 8-14 iulie, cum era inițial în calendarul Admiterii
  •  introducerea planificării pentru depunerea fizică a dosarelor: “Pentru realizarea unei planificări privind accesul persoanelor în unitatea de învățământ, în scopul depunerii dosarului de înscriere, părintele/reprezentantul legal trebuie să-și exprime intenția de depunere a dosarului, prin telefon sau e-mail, în prima zi prevăzută în calendar pentru această etapă”
  • depunerea dosarelor se poate realiza și prin poștă, cu confirmare de primire, sau prin e-mail, cu documente scanate, dar documentele în original trebuie depuse până pe 24 septembrie.
    Documentul poate fi consultat aici: OM-3721_2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău