- Publicitate -

KMG Rompetrol a lansat campania de recrutare a programului de traineeship, ediția 2024

Data:

Distribuie articolul:

KMG International (Rompetrol) a lansat campania de recrutare a programului de formare pentru studenți și absolvenți de studii superioare în domeniul tehnic ce vizează o carieră în industria energiei.

- Publicitate -

Cu o identitate vizuală nouă începând de anul trecut și o tradiție de 23 de ani, programul „Together We Grow” este menit să identifice și să atragă candidați cu potențial pentru ocuparea rolurilor disponibile în cadrul companiilor din Grup.

Programul de Traineeship se adresează cu precădere studenților în ani terminali, masteranzi sau celor care sunt în curs de absolvire sau au absolvit specializări precum „Tehnologia Prelucrării Petrolului și Petrochimie”, „Ingineria Petrolului și a Gazelor”, „Energetică” sau „Inginerie Electrică”.

Pe o perioadă de 2 luni (august – septembrie) participanții în program, alături de mentorii lor, vor aprofunda cunoștințele teoretice acumulate în perioada studiilor universitare și își vor dezvolta competențe practice care să-i ajute la început de carieră.

- Publicitate -

Aproximativ 70 de mentori din cadrul companiilor din Grupul KMG International vor fi alături de studenți pentru a le transmite toate informațiile necesare familiarizării cu activitățile și operațiunile companiilor din grup.

Din 2001, de la prima ediție denumită „Casa noastră ca o floare”, peste 1.700 de absolvenți au participat la programele de traineeship și mai mult de jumătate dintre ei au devenit colegii noștri. Anul trecut, de exemplu, din cei 100 de participanți în program au fost selectați 44 de candidați care și-au început parcursul profesional în diverii arii de activitate ale companiilor din Grup.

Sesiunile de informare și prezentare a programului de traineeship, susținute de echipele interne ale companiei, se vor derula pe tot parcursul lunii martie, în București (13 martie, Universitatea Politehnică), Ploiești (14 martie, Universitatea Petrol-Gaze), Constanța (19-20 martie, Universitatea Maritimă și Universitatea „Ovidius”) și Iași (26 martie, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”).

- Publicitate -

La program vor lua parte mai multe companii din Grupul KMG International, printre care Rompetrol Rafinare, Rominserv, Midia Marine Terminal, Rompetrol Energy, Rompetrol Well Services și Rompetrol Quality Control.

Despre Grup și companiile participante

KMG International este un grup de companii cu o structură complexă care activează în linii de business precum trading, logistică, procesarea țițeiului, petrochimie (Rafinăriile Petromidia și Vega, divizia petrochimică), retail prin intermediul stațiilor de energie și servicii industriale. În total 24 de companii operează în țări precum România, Elveția, Bulgaria, Georgia, Moldova și Turcia. KMG International activează pe piața europeană, prelucrând și comercializând produse petroliere din țiței provenit din Kazahstan.

Rompetrol Rafinare operează rafinăria Petromidia Năvodari, cea mai importantă capacitate de rafinare a ţiţeiului din România şi rafinăria Vega Ploieşti, singurul producător naţional de bitum şi solvenţi ecologici, dar şi unica Divizie de Petrochimie din ţară.

- Publicitate -

Rominserv a fost înfiinţată în 2001 prin fuziunea Diviziei de Construcţii şi Supervizare din cadrul Rompetrol, cu Divizia Mecano-Energetică din cadrul rafinăriei Petromidia şi este contractorul general al Grupului KMG International. Compania furnizează servicii de mentenanță industrială, modernizări tehnologice și servicii de management, oferind clienților săi soluții profesionale integrate.

Midia Marine Terminal este operatorul lanţului de aprovizionare şi stocare ţiţei al Grupului, inclusiv al terminalului offshore, un sistem proiectat să transfere ţiţei de la/către navele tip tanc petrolier, cu capacitate cuprinsă între 60.000 TDW şi 165.000 TDW.

Rompetrol Quality Control este compania de laboratoare înfiinţată în 2004 în cadrul rafinăriei Petromidia, care oferă toată gama de servicii de analize pentru produse petroliere, factori de mediu, evaluare noxe pe loc de muncă, analiza produselor petrochimice, precum şi analize de biocarburanţi.

- Publicitate -

Rompetrol Well Services este una din cele mai importante companii din segmentul de piaţă specific din România. Cu o experienţă de peste 60 de ani, compania oferă o gamă largă de servicii specializate pentru sonde de ţiţei şi gaze naturale.

Rompetrol Energy este compania responsabilă pentru implementarea proiectului de Cogenerare, una din principalele direcţii de investiţii susţinută de Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român (FIEKR), în parteneriat cu Ministerul Energiei.

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Cine este responsabil de incendiul din Ploiești pentru care a fost emis un mesaj RO ALERT

Vinerea trecută, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată...

Nași, fini, afini și prieteni ai lui Andrei Volosevici, plătiți regește din banii ploieștenilor. Primărie de cumetrie

Peste un milion de lei, din banii ploieștenilor. Atât a plătit primăria Ploiești și instituțiile subordonate pentru neamurile și apropiații primarului Andrei Volosevici, în anul fiscal 2022, sub formă de salarii, prime, sporuri și idemnizații.

S-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul Independenței din Ploiești [FOTO-VIDEO]

În această dimineață s-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul...

Curse ilegale de mașini și drifturi la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești [VIDEO]

De ani buni, locuitorii din zona Sălii Sporturilor din...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Air Retro 2024 & FlyIn are loc sâmbătă, pe Aerodromul de la Șirna

Retromobil Club România și Zborcadou.ro organizează sâmbătă, 18 mai,...

A dispărut o bandă de circulație de pe Bulevardul Indepnendenței din Ploiești după noile marcaje rutiere [VIDEO]

Marcajele rutiere efectuate pe tronsul recent reabilitat al Bulevardului...

Bursă pentru elevi la Ploiești. Oferta liceelor și universităților, la Palatul Culturii

Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova organizează în perioada 20-23 mai...
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Întreruperi de energie electrică în Ploiești și Prahova în perioada 20-24 mai. Zonele afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Air Retro 2024 & FlyIn are loc sâmbătă, pe Aerodromul de la Șirna

Retromobil Club România și Zborcadou.ro organizează sâmbătă, 18 mai,...

A dispărut o bandă de circulație de pe Bulevardul Indepnendenței din Ploiești după noile marcaje rutiere [VIDEO]

Marcajele rutiere efectuate pe tronsul recent reabilitat al Bulevardului...
- Publicitate -