Firma Eco Burn, evacuată din birourile Parcului Industrial Brazi

0

Societatea Eco Burn, care administrează singurul incinerator de deșeuri periculoase din Prahova, devenit nefuncțional după incendiul masiv de luna trecută, a fost evacuată din sediul administrativ al Parcului Industrial Brazi.

Potrivit publicației actualitateaprahoveana.ro, evacuarea a fost dispusă prin sentință judecătorească în februarie, astăzi fiind termenul limită.

Astfel, angajații au eliberat birourile, urmând să ridice și elementele de mobilier.

Reamintim că Parcul Industrial Brazi se află în instanță cu Eco Burn S.R.L. pentru rezilierea contractului de concesiune încheiat în 2011.

”Una dintre primele acțiuni pe care le-am inițiat după preluarea funcției de președinte al Consiliului Județean Prahova a fost declanșarea procedurilor legale pentru închiderea incineratorului Eco Burn. Motivul principal: gravele incidente de mediu pe care acesta le-a generat în ultimii ani, punând în pericol sănătatea oamenilor din una dintre cele mai mari aglomerări urbane din țară, zona Ploiești și comunele limitrofe.
În acest sens, Parcul Industrial Brazi, proprietarul spațiului în care își desfășoară activitatea incineratorul, a început demersurile pentru rezilierea contractului de concesiune pe 49 de ani cu proprietarul incineratorului, încheiat în 2011” a transmis recent Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău