Rafinăria Petrotel Ploiești, premiată pentru contribuția la dezvoltarea companiei Lukoil – FOTO

Anul 2021 este special pentru Compania LUKOIL, aceasta regasindu-se in cei 30 de ani de dezvoltare, de cercetare, de proiecte noi si angajati in peste 30 de tari si 4 continente!

La data de 11 februarie, a.c., RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL a primit distinctii numeroase, premii si medalii de onoare pentru contributia la dezvoltarea COMPANIEI LUKOIL, o companie, care in perioada greu incercata, atat a pandemiei, cat si a crizei petrolului, a gasit drumul sa “renasca din cenusa proprie ca pasarea Phoenix”, asa cum afirma Prim Vice-presedintele Companiei LUKOIL, dl. V.Vorobyov.

Peste 100 000 angajati formeaza Inima companiei si sunt alaturi de eforturile sale de a se pastra MEREU IN MISCARE, mereu in pas cu cercetarile stiintifice si tehnologiile noi pentru a avea un mediu mai bun, mai curat, dar si standarde de viata exceptionale!

In cuvinte si cifre putine, peste 1.4 milioane de barili de titei, pe zi, sunt procesati pentru a continua miscarea Companiei si dezvoltarea serviciilor sale in cele peste 100 de tari unde este prezenta.

Comunitatile primesc sprijinul Companiei LUKOIL, indiferent de zona unde aceasta activeaza, prin sustinerea educatiei, mediului inconjurator, sportului, prin acele granturi care incurajeaza respectarea naturii, a miscarii pentru sanatate si a traditiilor si specificului zonelor respective.

Au fost multe perioade incercate, atat social, medical, economic, dar Compania prin gesturile sale, ne-a invatat sa ramanem in aceeasi miscare, onestitate, professionalism si contributie, toate sub deviza MEREU IN MISCARE CATRE UN VIITOR MAI BUN!

Rafinaria PETROTEL-LUKOIL, multumeste prin aceasta modesta carte de vizita, pentru increderea pe care COMPANIA LUKOIL a oferit-o dezvoltarii rafinariei, prin cele mai performante tehnologii si prin acordarea finantarilor proiectelor de mediu, comunitare si pentru sprijinul familiilor angajatilor sai. LA MULTI ANI, LUKOIL!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău