interior-scala-1-1024x576.jpg

Producătorul de automobile Skoda a dat publicității prima imagine oficială cu interiorul noului model Scala, ce va fi prezentat oficial la Tel Aviv peste două zile.

Cehii se laudă cu cel mai mare display din clasa compactelor, cu o diagonală de 9.2 inchi pentru unitatea media, care este poziționat în mijlocul planșei de bord, iar sub acesta se află un ”suport ergonomic pentru încheietură”.

Comenzile sistemului de climatizare cu două zone sunt amplasate deasupra manetei schimbătorului transmisiei opționale DSG cu dublu ambreiaj.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ceea ce privește motorizările, noua Skoda Scala va avea propulsoare care asigură puteri cuprinse între 90 și 150 CP, totalizând cinci motoare în ofertă (cu benzină, motorină sau gaz natural comprimat).

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Citește continuarea pe  auto-bild.ro

interior-scala-1-1024x576.jpg

8636_large.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.