Vlogul ICARS România revine cu prima ediție din 2022 – ”Ponturi pentru cei care achiziționează mașini second”

0

Sărbătorile au trecut, iar oamenii revin treptat la preocupările lor zilnice. Unele țin de nevoi, altele de pasiuni și toate pe fondul unei crize economice profunde unde fiecare leu va conta. Noi, echipa ICARS, ne axăm în acest an pe cum vă putem ajuta ca măcar în domeniul auto să nu irosiți niciun leu, evitând să vă păcăliți acolo unde foarte ușor puteți evita asta.

Nu este o misiune ușoară nici în 2022, an care a început sub auspicii deloc încurajatoare. Viața va merge oricum înainte, așa că depinde exclusiv de noi să ne-o facem cât mai ușoară.

Statisticile anului 2021 au indicat o scădere de peste 10 procente la achiziția de mașini noi, însă o creștere pentru piața auto second, mișcare firească în condițiile degradării sensibile a nivelului de trai. Tocmai de aceea, important va fi să ne orientăm către achiziții care să nu ne genereze cheltuieli exagerate în viitor.

Reluăm astfel seria filmărilor vlogului de pe canalul nostru YouTube ICARS România, cu o serie de ediții dedicate detaliilor la care trebuie să fiți atenți atunci când achiziționați o mașină second. Dacă respectați acești pași, veți reduce semnificativ riscurile unor ”țepe”.

Duminică, 16 ianuarie 2022, de la ora 18, vom lansa premiera ediției în care vorbim despre ”Ce verifici când cumperi o mașină second – Partea 1- Micile trucuri la inspecția vizuală”.

*Edițiile vlogului ICARS vor putea fi vizionate și pe rețelele de socializare ale www.icars.ro, dar și pe www.observatorulph.ro

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău