Fericiți călătorii cu trenul, că a lor va fi minivacanța de 1 Decembrie! Pentru ceilalți… există DN1

0

Să lași mașina acasă și să pleci cu trenul – cam aceasta ar fi opțiunea corectă, în cazul în care nu vrei să pierzi o zi la dus și una la întors din minivacanță.

Nu vă spunem o noutate, afirmând că pe DN1, sensul de urcare pe Valea Prahovei, este din nou aglomerație. Și nici că trenul este o alternativă corectă, dacă nu vrei să îți faci din mini-vacanță o utra-mini-vacanță.

Cert este că din ce în ce mai mulți au înțeles că nu ne ajung nici două-trei vieți (în varianta optimistă) pentru a ne bucura de binefacerile unei autostrăzi pe Valea Prahovei, care să nu ne dea senzația că am plecat spre Austria în 10 ore, cât pierdem pe drum, ci doar o oră maxim între Ploiești și Sinaia, spre exemplu.

Și dacă tot am amintit despre cei care au ales varianta corectă – trenul, le mulțumim pentru imaginile trimise și le dorim mini-vacanță plăcută, în condițiile în care măcar ei ajung într-un timp rezonabil la destinație.

Cât despre cei care ne tot promit autostrăzi, le dorim și lor ceva, dar nu precizăm ce anume, din simplul motiv că suntem încă o publicație serioasă. (ne mai gândim după sărbători dacă e cazul să mai tăiem la capitolul bun simț în exprimare).

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău