Tânăr lovit intenționat cu mașina, pe trotuar, după un conflict cu fratele șoferului – link VIDEO

0

Un tânăr a fost spulberat de o mașină, ieri, la Brăila, în urma unui conflict. Victima a suferit răni grave, șoferul vinovat recunoscând că astfel l-a răzbunat pe fratele său.

Comunicatul IJP Brăila

În această după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat, a avut loc un conflict, în urma căruia un tânăr de 29 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Brăila. Astfel, fratele celui agresat l-a lovit cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului. VIDEO AICI (Atenție, imagini cu impact emoțional!)

În urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri şi ar putea fi reţinut.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău