icars.ro – Topul urâțeniei auto – 10 mașini pe care nu le vrem nici gratis

1

Siteul de anunțuri auto-moto gratuite www.icars.ro a publicat un top al unor mașini pe care mulți nu le vor din varii motive, chiar dacă unele modele au fani înfocați. Este doar o chestiune de gusturi și amuzament, pe care vă invităm să o luați ca atare.

Gusturile nu se discută, însă rămâne întrebarea: ce te-ar putea determina să îți cumperi o asemenea mașină? Întrebarea este justificată, în condițiile în care multe dintre modelele care urmează chiar și-au găsit clienți. Ceea ce urmează este un moment asumat de echipa icars.ro, site de anunțuri auto gratuite, pe care nu găsiți ceea ce urmează. Să mai și zâmbim! 🙂

*Dacă printre cei care ne citesc sunt și posesori ai vreunuia dintre modelele de mai jos, dați pe articolul următor, pentru că aici nu găsiți nimic interesant.

”Gratis să mi-o dai și nu aș conduce așa ceva”, spun mulți dintre cei care le-au văzut pe șosele. Ce o fi fost în mintea carosierilor, a designerilor care par să fi avut două mâini stângi sau au visat să iasă din tipare, fără să bănuiască că ajung în zona amuzamentului pasionaților de mașini?

Desigur, clasamentul este unul subiectiv, putând fi modificat în funcție gustul fiecăruia. Sunt sute de modele pe care le considerăm urâte, însă astăzi ne oprim la 10 dintre acestea, aștâptâns și sugestiile domniilor voastre pentru următoarele clasamente.

Imaginile și comentariile pe marginea topului pe www.icars.ro, AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Domnu` Vasilescu, ia sa fi trait mata in ” epoca de aur „, cand nu aveai acces la nicio masina straina! Iti spune asta unul care a reusit in anii `80 sa-si cumpere un Trabant second-hand, pe care l-a avut timp de 20 de ani. FIAT-ul asta e urat, dar practic. Acum va convine sa faceti mofturi, ca aveti de unde alege. In TOP ati uitat sa includeti Dacia 500-Lastun.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău