Doi bărbați decedați și unul rănit într-un accident grav, în comuna prahoveană Baba Ana (Foto) – UPDATE

0

Luni dimineață, în jurul orei 04:30, pe DJ 102 D, în comuna Baba Ana, a avut loc un accident rutier în care un autoturism condus de un bărbat ar fi perdut controlul asupra direcției, ieşind în afara părții carosabile, ulterior răsturnându-se de mai multe ori.

UPDATE Cei doi tineri care au murit erau din Mizil, iar cea de-a treia victimă, care a fost transportată la spitalul județean de urgență din Ploiești, locuiește în localitatea Gura Vadului. În momentul producerii accidentului, tinerii se îndreptau spre Mizil. 

Din accident a rezultat decesul a doi bărbați în vârstă de 31 si 29 de ani şi rănirea unui alt bărbat în vârstă de 30 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ISU Prahova a intervenit cu o mașină de stingere, o descarcerare și o ambulanță.

La trei ore după accident, raficul rutier era încă restricționat şi deviat pe rutele ocolitoare DJ 100c şi DJ 149. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Revenim cu detalii. Surse: IPJ și ISU Prahova

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău