Traficul pe DN1 Ploiești – Brașov, supravegheat din elicopter. Recomandările Poliției – VIDEO

Traficul rutier pe DN1 Ploiești – Brașov se desfășoară, sâmbătă dimineață, în condiții normale, inclusiv pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei. IPJ Prahova îi sfătuiește pe conducătorii auto să respecte regimul legal de viteză și să aibă o conduită preventivă. Mai multe imagini cu traficul rutier pe DN1 au fost surprinse din elicopterul MAI.

Pe DN1, în județul Prahova, potrivit IJP Prahova, nu se înregistrează probleme de trafic. Pe raza localităților Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga se circulă în condiții normale, a mai precizat IJP Prahova care a lansat și un set de recomandări pentru conducătorii auto.

„Reamintim participanților la trafic să adopte o conduită preventivă, să respecte regimul legal de viteză, să nu depășească coloana de autovehicule, să nu oprească sau să staționeze în locuri unde ar putea împiedica desfășurarea normală a traficului rutier și să fie atenți la semnalele polițiștilor rutieri”, a precizat IJP Prahova, care a transmis mai multe imagini surprinse din elicopter cu traficul de pe DN1 Ploiești – Brașov.

Polițiștii acționează și în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului rutier pe DN1, pe Valea Prahovei.

Imagini – IPJ Prahova


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Eu nu inteleg un lucru… de ce elicopter ? Exista atatea modele de drone capabile sa inregistreze / transmita in timp real (calitate video 4K). Ca sa ridici in aer un elicopter (gen EC-35 de politie) te costa in jur de 200 l de combustibil /ora plus plata orelor de zbor pentru personal, mentenanta etc… Incarcarea bateriei unei drone te costa aproape nimic…cu un sistem coordonat de drone poti acoperi tot DN1 …in acelasi timp :)))

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău