Accident în Câmpina. Patru auto implicate

Accidentul rutier s-a produs, vineri seară, pe strada Constantin Stere din Câmpina. În accident au fost implicate patru auto, dintre care  două mașini erau parcate. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost transportat la spital.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat producerea evenimentului. IJP Prahova a anunțat că în evenimentul rutier au fost implicate patru auto, dintre care două mașini erau parcate.

Astfel, potrivit primelor date, se pare că un auto condus de un bărbat de 27 de ani a intrat în coliziune cu un altul, condus de un bărbat de 36 de ani.

Din impact, unul dintre autoturisme a fost proiectat în gardul unui imobil, iar cel de-al doilea a avariat alte două vehicule parcate.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost transportat la spital. Acesta se pare că a suferit un traumatism la picior.

La fata locului, potrivit ISU Prahova, au fost mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare și unul de prim ajutor.

IJP Prahova a anunțat că polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău