Campanie observatorulph.ro: STOP accidentelor rutiere din intersecția ”invizibilă” pentru autorități la ieșire din Ploiești spre Păulești

Nu trece o zi fără ca în intersecția străzii Alba Iulia din Ploiești cu DJ 102, din apropierea spitalului județean, să nu se producă un accident.

În această dimineață, o persoană a fost rănită în intersecția ”invizibilă” pentru autorități.

Potrivit IJP Prahova, un conducător auto în vârstă de 67 de ani care circula pe strada Alba Iulia, ajungând la intersecția cu DJ102, a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 53 de ani, care circula din direcția Ploiești către Păulești (detalii AICI).

Un accident identic s-a produs ieri în aceeași intersecție.

Atunci, un bărbat de 65 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Alba Iulia, ajungând la intersecția cu DJ102, a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 67 de ani, care se deplasa din direcția Păulești către Ploiești.

Observatorulph.ro a solicitat deja în mod oficial atât IJP Prahova, cât și Consiliului Județean Prahova să fie luate măsuri în regim de urgență pentru punerea în condiții de siguranță rutieră a intersecției respective, mai ales după valul de accidente din ultima perioadă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău